menu Home chevron_right

DJ Bubba


Biography


Hicham El Mzairh aka DJ Bubba

Hicham schrijft soms (vaak om heel eerlijk te zijn) columns voor Het Laatste Nieuws. Een tijdje geleden schreef hij het volgende: “De mensen die mij goed kennen, weten dat ik een sterke band en betrokkenheid heb met daklozen. Door omstandigheden was ik in 1999 zelf dakloos geweest. Wanneer ik niet terecht kon bij daklozenopvang “de Biekorf”, waren de straten van Antwerpen mijn huis.” In een ander column schrijft de Tomorrowland Dj het volgende: “Muziek heeft mij steeds sterk gehouden.”

Elke zondag houdt hij interessante gesprekken over en rond de kerktoren van Antwerpen met eveneens interessante gasten. Tussendoor brengt hij ons terug in de tijd met zijn old school setjes. “The Bang Bang Room” zal in het voorjaar van 2021 elke zondag te beluisteren zijn op Radio Stad 107.8FM tussen 20u & 22u.

Om oud op nieuw te vieren zal hij de stream van Radio Stad openen. Hiervoor nodigt hij Manao uit, een 18-jarige violiste en zangeres. Ben je benieuwd naar de stream? Mis het dan zeker niet.

De 18-jarige Manao is een muzikale duizendpoot (zangeres/violiste/pianiste/gitariste/…). Na haar deelname aan de eerste editie van “The Voice of The Street” (variant van de “Voice’ maar dan met andere categorieën) werd ze als winnares gekroond. Manao zingt zowel in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans of Arabisch. Na haar overwinning heeft ze haar focus op school gericht. En nu is ze helemaal klaar voor haar muzikale hoofdstuk.

 • cover play_circle_filled

  Radio FG Antwerpen

 • cover play_circle_filled

  UNDR
  The sound of the UNDRground

 • cover play_circle_filled

  FG-Xtra 107FM Antwerpen
  #eindelijkgoeiemuziekopderadio

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play