menu Home chevron_right

Joey Lanov ft Farao


Biography


Joey Lanov is een Antwerpse dj/producer. Als hij begint te draaien, kan je gegarandeerd niet stil blijven zitten. Hij draait voornamelijk Dancehall, Mombahton en Hip Hop. Zijn motto is “Sun, Party & Music” en dat gevoel wil hij mensen meegeven doorheen zijn muziek. In betere tijden was hij steeds in het weekend te vinden bij La Suite als resident. Maar binnenkort kan je hem in het voorjaar van 2021 elke zaterdag aan het werk horen op Radio Stad 107.8FM.

Joey nodigt de jonge opkomende Antwerpse artiest Farao uit om zijn slot te sluiten. Wat zij hebben gepland kan je ontdekken van oud op nieuw!

Farao is een 22-jarige Antwerpenaar met Braziliaanse roots. Zijn passies zijn altijd muziek en sport geweest. Nadat alle nodige maatregelen werden genomen om onze gezondheid te beschermen, zag dit jonge talent zich genoodzaakt om zich meer te gaan focussen op zijn muziek. Met liedjes als “Ik hou van A” (een ode aan “zijn” stad Antwerpen) en “Andere Planeet” bewijst deze jongen dat hij dit meer dan au serieux neemt. Via zijn socials kan je nog meer te weten komen over deze opkomende artiest. Van oud op nieuw kan je hem even ah werk zien naast Joey!

 • cover play_circle_filled

  Radio FG Antwerpen

 • cover play_circle_filled

  UNDR
  The sound of the UNDRground

 • cover play_circle_filled

  FG-Xtra 107FM Antwerpen
  #eindelijkgoeiemuziekopderadio

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play